Special Tactics And Rescue Squad

Airsoftová pancéřová pěst

21.10.2009 11:13

Airsoftová pancéřová pěst
Obrázek “https://usuarios.lycos.es/airsoftdea/documentacion/articulos/at4/at4-1.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Potřeby:

1. odpadní trubka min. 1m dlouhá, 2. zátka k trubce, 3. páčkový přepínač, 4. rozdvojovací trubku, 5. zdroj el. energie, 6. dráty, 7. palník(odporový drát), izolační pásku, kousek kulatého špalíčku a nářadí

Postup:

Ze všeho nejdůležitější je trubka. Doporučuji tak 1,5m dlouhou a průměr záleží na vás(respektivně na raketě) my máme 70cm. Najdeme si kulatý špalíček, který by co nejlépe pasoval do zátky. Uřízneme si tak 1cm a přilepíme k zátce(to proto, aby když raketa startuje nepropálila plastovou zátku).

Poté co lepidlo řádně zaschlo, vyvrtáme do zátky přesně na střed dírku na palník. Rozdvojovací trubku rozřízneme pokud možno v prostředku tak jak je vyznačeno na obrázku(ale záleží na tom, aby se vám tam pak vešel přepínač). Do rozřízlé trubky na jedné straně dole vyvrtáme díru na přepínač(záleží na vás, kterou stranu chcete mít ve předu). Pokud máte takto uchycený vypínač, tak na krajní a prostřední nožičku přiletujeme drátky(mělo by to být ta krajní nožička, ke které je blíž páčka při zakoupení)přinejhorším ten vypínač bude fungovat obráceně.

Ale pozor!!! První výstřel radši proveďte do vzduchu a ze vzdálenosti tak 5-10m vleže a vemte si ochranné brýle, protože se může stát, že raketa exploduje a rouru to roztrhá na cucky, které budou lítat vzduchem a můžou vás trefit!!!

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode